Select Page

Felicitari Victor si felicitari comitetului IAA care a luat decizia de a numi un Director Executiv.

Am primit stirea ieri pe email:

IAA Romania anunta numirea D-lui Victor Dobre in functia de Director Executiv al organizatiei

Dupa mai bine de 13 ani de activitate, IAA Romania desemneaza un Director Executiv la conducerea organizatiei in persoana D-lui Victor Dobre, ex Managing Director la Scala JWT.

Initiativa infiintarii unei astfel de pozitii apartine Comitetului Director IAA si vine ca o consecinta fireasca a demersurilor intreprinse de IAA Romania in ultimii ani, dedicate cresterii nivelului industriei de publicitate din Romania.

Noul Director Executiv va colabora permanent cu Board-ul IAA Romania pentru dezvoltarea si implementarea unor proiecte complexe ce se vor adresa atat industriei in forma ei actuala cat si celor care aspira la o cariera in marketing, publicitate sau media.

Cei peste 7 ani de experienta la conducerea unei agentii de publicitate, spiritul si dorinta de actiune precum si comuniunea de viziune dintre Comitetul Director al IAA si Victor Dobre au reprezentat motivele investirii acestuia in pozitia sus-mentionata.

Felix Tataru, Presedinte IAA Romania.

Felix Tataru - Presedinte IAA RomaniaProvocarile si nevoile industriei de comunicare cresc pe zi ce trece. IAA isi propune sa tina pasul cu acestea si cred ca experienta de management si implementare ale D-lui Victor Dobre adaugate la experienta de coordonare a filialei IAA Romania de catre D-na Irina Iliescu vor conduce la atingerea obiectivelor propuse de catre Comitetul Director IAA in fata membrilor sai. Victor este cea mai potrivita alegere pentru pozitia de Director Executiv al IAA Romania

Victor Dobre – Director Executiv IAA Romania

Victor Dobre - Director Executiv - IAA RomaniaSunt onorat de noua pozitie si apreciez dorinta Board-ului IAA de a transforma organizatia intr-o structura vie, implicata si devotata intereselor comune ale membrilor sai. Sunt gata sa ma alatur organizatiei pentru a contribui in mod activ la proiectele IAA. Sunt sigur ca intr-un viitor foarte scurt cu totii vom simti pasul inainte. Sper ca toate demersurile noastre sa-si gaseasca sprijin in randul membrilor in asa fel incat IAA Romania sa devina cu adevarat centrul de greutate al industriei de comunicare.

Vezi si site-ul IAA Romania.