Un an fara Toni Alexe1 min read

Jan 20, 2006 < 1 min

Un an fara Toni Alexe1 min read

Reading Time: < 1 minute

Pe 21 ianuarie se implineste un an de la moartea lui Toni Alexe – capitanul nationalei de baschet a Romaniei si al formatiei ASESOFT Ploiesti.

Acesta este un gest de aducere aminte.

Dumnezeu sa-l odihneasca!

Daca vrei, posteaza si tu imaginea pe blog-ul tau.

PS – Multumiri:

Harald (Andrei Tufa) – Copy si Emilian Olaru – Art.

Fotografie: Dragos Coman.

UPDATE: Executia va fi afisata cel mai tarziu sambata la intersectia strazilor Pictor Verona si Dionisie Lupu pe un panou stradal.

Multumiri pentru publicare:

4 Comments
 1. Subiectiv
  misto imaginea. face toti banii. super-sugestiva.
 2. Dragos Tuta
  Cred ca este extraordinara executia. S-ar putea ca unul din motive sa fie chiar ca "nu a facut nici un ban". Nu este advertising pentru client. Este o campanie realizata de 3 profesionisti din piata de advertising pentru sufletul lor si pentru Toni Alexe. Nu are obiective sau rezultate de urmarit. Este si arata doar suflet si valori. PASIUNE - una dintre principalele caracteristici ale regretatului Toni Alexe.
 3. Subiectiv
  de acord cu tine. tocmai de aia am pus-o si eu pe blog. personal, eu as baga-o si-n ziar. arata super-bine si defineste o realitate: baschetul e in doliu, daca vrei sa punem problema asa. ar fi un gest misto sa nimereasca vreun ziarist sportiv pe vreun blog care a postat imaginea si sa ceara permisiunea de a o publica (fireste, cu creditele de rigoare)
 4. Dragos Tuta
  Dupa comentariul lui Subiectiv si aprecierile colegilor m-am hotarat sa incerc o mini campanie de PR pe tema acestei executii. Tardiv insa, am trimis email-uri catre redactorii de sport si Media & Advertising incepand cu ora 21:00. Un detaliu care mi-a scapat este ca Gazeta Sporturilor a vorbit deja din 19.01.2005 despre executie. http://www.gsp.ro/index.php?a=32074&shift=1 Am inteles de la colegi ca ar fi aparut si in editia printata desi nimeni nu stie cu siguranta.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.