Select Page

Explicatie: Am primit un SPAM atat de bine scris incat il laud si pe blog 🙂

Subject: CEDO a catalogat drept URGENTA Cazul Stamen Stancev vs Romania

Foto Ziarul de IasiDocumentele din procesul Stamen Stancev vor sta la dispozitia dumneavoastra maine, 29 noiembrie, 11.00 Hilton, Sala Mircea Eliade.

La doar doua zile dupa inregistrarea dosarului, CEDO a hotarat din oficiu sa confere cazului Stantchev vs. Romania caracterul “de urgenta” pe aplicarea art.40 din Regulamentul Curtii si comunicand cazul Guvernului Roman.

In data de 27 noiembrie, pentru a doua oara consecutiv lui Stamen Stantchev i-a fost refuzata cererea de a parasi tara pentru avea grija de familia sa si de fiul cel mic care este grav bolnav.

In urma nenumaratelor abuzuri si a faptului ca pana in acest moment nicio instanta nu s-a declarat competenta sa rezolve cazul, Stamen Stancev da in judecata Statul Roman, cerand despagubiri.

Documentele din dosar si Stamen Stancev in persoana vor sta la dispozitia dumneavoastra la conferinta de presa de maine, 29 noiembrie 2007, la Hotelul Hilton, sala Mircea Eliade, incepand cu ora 11:00. Vor participa oficialii Ambasadei Bulgare si cei doi Avocati care reprezinta cazul in Instanta.