PSD minte sustinand ca sunt militantul lor1 min read

Nov 24, 2007 < 1 min

PSD minte sustinand ca sunt militantul lor1 min read

Reading Time: < 1 minute

Bilet pentru Traian BasescuIn 18 mai 2007 i-am scris un biletel lui Traian Basescu.

Din cunostintele mele, biletul a fost preluat de piticu.

Dar iata surpriza:

Biletul a fost preluat si de PSD.ro si afisat pe acesta pagina (este chiar ultima imagine).

Surpriza si mai mare:

La finalul paginii puteti citi: “Responsabilitatea pentru continutul si drepturile de autor ale materialelor din aceasta sectiune nu apartine PSD. Acestea sunt realizate si trimise de militantii nostri, psd.ro oferindu-le doar spatiul si promovarea pe care le merita.”

Problema: PSD sustine ca odata ce am facut acea imagine am devenit militantul lor. (cum sustine si vali de cate ori are ocazia 🙂 )

Rugaminte pentru administratorii psd.ro: daca nu sunteti in stare sa profitati (cu bun simt) de pe urma imaginii de la mine puteti sa o dati jos mai repede de pe site.

Just for fun: Imaginea facuta de mine in ianuarie 2007 se numea Curata_l_pe_Basescu.jpg 🙂

2 Comments
  1. SCE PSD
    Domnule Dragos Tuta, imaginea la care faceti referire ne-a fost trimisa de un sustinator PSD si afisata in sectiunea Commandos a site-ului http://europene.psd.ro. Am afisat aceasta imagine pentru ca ea nu contine niciun mesaj care sa sugereze autorul sau faptul ca ar fi protejata de legea copyrightului.De asemenea, normele de bun simt ar fi spus sa ne contactati si sa ne adresati rugamintea sa scoatem imaginea de pe site, prezentand argumentele si dovezile pe care va bazati acuzatiile. Va multumim pentru intelegere.
  2. Dragos Tuta
    nu am avut o problema cu faptul ca ati publicat imaginea, ci cu textul despre aceste imagini. el spune clar: "realizate si trimise de militantii nostri" (adica: si realizate, si trimise). Daca scria "si /sau " mai intelegeam. Am trimis 2 e-mail-uri la adresa indicata in acea pagina: comunicare.electronica@gmail.com. Incerca si tu sa vezi daca merge :) Succes.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.