Select Page

Va scriu din SPITAL. O insotesc pe mama pentru cateva investigatii (analize).

Sunt aici de la ora 07:00 si pana in acest moment (10:42) nu s-a intamplat nimic.

Au trecut 4 ore in care ne-am plimbat de la o usa la alta pentru a obtine, inregistra, semna … hartii. Acte, birocratie si sictir.

Fiecare picatura de sange pentru analize se ia in cabinete diferite, de la etaje diferite si, logic, pentru fiecare cabinet in care esti trimis ai nevoie si de o hartie separata.

Va dau un pont: toate hartiile se obtin de la "FISIER". Fuck – adeverinta de angajat este la "fisier" si nu ne primeste fara ea la analiza … X. De la "fisier" nu se poate ridica adeverinta pentru ca a fost atasata la o posibila fisa de internare…. .

MEDICOVER:

In trecut am ajuns la Medicover prin recomandari de la prieteni care au fost mutumiti de serviciile lor. Am facut la randul meu recomandari.

Toti oamenii pe care i-am intalnit acolo se concentreaza pe nevoia ta de a fi sanatos.
DE CE LA MEDICOVER E BINE?

Simplu, este un actor privat. Pentru a rezista pe piata au nevoie de servicii de calitate care sa satisfaca nevoile clientilor.

DE CE NU AM MERS LA MEDICOVER?

Pentru ca la spitalul din care va scriu lucreaza renumitul profesor XXX. Ieri am fost la cabinetul sau privat, astazi ne-a rugat sa venim la spital. un tip de altfel foarte simpatic si respectat. Are peste 70 de ani, dar va jur ca arata si se comporta de 40.
EVENIMENTUL ZILEI IN SPITAL

Aaaaa. s-a intamplat totusi ceva – a venit MINISTRUL.

Eugen NicolaescuDa, chiar el – Eugen Nicolaescu. Evenimentul zilei in spital a avut un ecou foarte puternic in randurile femeilor de servici. Timp de 10 minute vedeai 2-3 pe metru patrat.

Extraordinar – chiar in acest moment domnul Nicolaescu trece cu alaiul de televiziuni si se opreste sa inspecteze chiar zona in care sunt eu asezat.

Doamna care face pe ghidul spitalului ii explica: "si aici avem afise" aratand cu degetul deasupra capului meu.

Nu am putut sa ma abtin, m-a busit rasul! Fuck! Mi-am adus aminte de Ceasusescu in vizita la fabrica.

Asa ca daca ma vedeti cu laptop-ul in brate si cu gura pana la urechi – intr-o stire, probabil, deloc vesela – la stirile de la ora 19:00 sa nu va speriati.