NO MORE SPAM – de un milion de pixeli1 min read

Feb 9, 2006 < 1 min

NO MORE SPAM – de un milion de pixeli1 min read

Reading Time: < 1 minute

Ca urmare a reclamatiilor si a PR-ului negativ obtinut proprietarii paginii de un milion de lei au hotarat sa intre in legalitate.

Au trimis astazi un email direct catre (probabil) toti cei care au primit spam in care ii invitau sa se inscrie sau sa refuze primirea de mesaje comerciale referitoare la pagina de un milion de lei.

Print Screen email pagina de un milion de RONFelicitari pentru mesaj proprietarilor si sper ca am contribuit prin post-ul meu la stoparea acestui spam.

Detalii despre povestea din spatele ex-spam-ului (sper) gasiti si la Bogdan Manolea. Reclamatia lui “Spammeri de un milion de RON” a primit foarte multe comentarii – inclusiv de la proprietarii site-ului.

PS:

1. Ce se intampla daca nu urmez nici una dintre cele doua actiuni la care ma indeamna mesajul? O sa mai primesc sau nu?

2. Eu m-am dezabonat – sunt curios daca o sa mai primesc sau nu. Oricum am primit pe adresa de contact care ajunge la toti colegii mei.

3. Daca tot vreti ca cei interesati sa primeasca mesaje de la voi puneti pe site un formular prin care se pot abona singuri si cu ce adresa vor. Eu unul m-as fi abonat cu o adresa personala dar nu am stiut cum

9 Comments
 1. Bogdan
  Eu inca nu am primit :-) Cred ca sunt pe blacklist :-P Pe mine ma mira ca nici unul dintre cei ce trimit mass mailing nu a adoptata o metoda mult mai simpla de "spam" : trimiti doar URL-ul paginii tale pe care vrei s-o promovezi :-) De legal, e legal... de moral e alta problema :-)
 2. Dragos Tuta
  Da, e o idee. Eu mi-am propus sa strang cele mai creative email-uri (spam) pe care le primesc si sa fac un post cu ele. Chiar am unele f misto dar sunt toate pe sex si viagra. Ideea e ca atunci cand concurenta e mare tre sa te pozitionezi, diferentiezi etc. Surprinzator sau nu, spammeri de pe sex au ajuns sa demonstreze ca sunt super creativi. Ma opresc ca transforma comentariul in post-ul de care vorbeam.
 3. Adrian Zarnescu
  Buna Dragos. Raspund intrebarilor tale din PS: 1. Daca nu urmezi nici una dintre cele doua actiuni la care te indeamna mesajul, nu vei mai primi alt mesaj. 2. Daca ai urmat link-ul de dezabonare, adresa ta a fost stersa din baza de date. 3. In week-end va aparea un formular de abonare pe site (sper sa te inregistrezi :)) Multumesc atat tie cat si lui Bogdan Manolea pentru sfaturi si nu in ultimul rand pentru critici.
 4. Dragos Tuta
  Bravo! Iti multumesc si eu si iti urez mult succes. Chiar o sa ma inscriu. Criticile urmate de sfaturi au fost ( au vrut sa fie) proactive.
 5. Costin T.
  Aici este o alta varianta de pagina de 1 milion... pare mai interesanta. Iar seriozitatea se demonstreaza prin faptul ca inca nu exista clienti inscrisi (pusi "din burta", fara sa plateasca :-D ) http://www.semnaturi.ro Am primit mail din partea unui prieten, deci nu spam. Sa vedem cum evolueaza :)
 6. dragos.tuta
  Salut "Costin T." chiar intentionam sa scriu un post despre site-ul tau asa cum m-ai rugat astazi. Acest comentariu ma face insa sa renunt. Ceea ce ai facut tu acum este Blog SPAM. E mult prea ieftin. Succes!
 7. Costin T.
  A, ok. Scuze pt. ce am facut. Nu stiam ca "nu am voie" sa pun un astfel de post. :-D Si, avand in vedere ca inca nu a fost vazut (postul meu) de multa lume, te rog sa il stergi. Scuze inca o data. Multumesc de intelegere.
 8. Costin T.
  Deasemenea, vreau sa iti spun ca nu este site-ul meu si nu eu te-am rugat ceva azi in legatura cu site-ul. Scuze inca o data.
 9. Marian
  voi astia cu pixelii sunteti jalnici! domeniu .ro - 1.6 mil "magic pixel ads" script - free spam pe bloguri, cersit atentia pe forumuri, liste de discutii etc. - 1-2 ore pe zi (deci tot free) ------------------------------------- speranta ca vreun fraier pune botul - DE NEPRETUIT !

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.