iPhone 3G de la €179 in oferta Orange2 min read

Aug 20, 2008 2 min

iPhone 3G de la €179 in oferta Orange2 min read

Reading Time: 2 minutesOrange RomaniaOrange este singurul operator care aduce oficial pe piata romaneasca versiunea 3G a terminalului revolutionar iPhone. iPhone 3G ajunge in Romania in toate variantele de culoare si capacitate a memoriei integrate: negru pentru modele cu memorie de 8 GB si 16 GB si alb pentru modelul cu memorie de 16 GB.

Clientii noi care doresc sa isi cumpere un iPhone la un tarif avantajos pot alege intre cele doua abonamente dedicate in valoare de € 39, respectiv € 59 pe luna, care includ minute nationale, mesaje scrise, pachete cu trafic de date si tarife speciale pentru apelurile internationale. Telefonul costa intre €179 si € 489, in functie de modelul ales, de tipul de abonament utilizat si de perioada contractuala a abonamentului.

Clientii existenti se pot bucura de intreaga experienta iPhone 3G pentru ca au tarife reduse la achizitionarea telefonului prin programul de fidelizare Orange Thank You. Astfel, daca isi activeaza o optiune in valoare de € 12 pe luna, care ofera minute si trafic de date incluse, pot cumpara un iPhone la tarife reduse pana la € 289. Pentru clienti Orange, cu abonamente lunare in valoare de peste € 32, pretul telefonului ajunge la € 209.

Fanii telefonului vor avea posibilitatea sa achizitioneze accesoriile standard din pachetul iPhone 3G, dar si o gama extinsa de accesorii dedicate: docking station, echipament Bluetooth, cablu TV out, huse clasice de piele si huse semnate de designeri, si in curand folii protectoare pentru ecran, incarcator pentru masina, carcasa de silicon si multe altele.

Clientii vor putea cumpara iPhone 3G atat din Orange shop-urile din toata tara cat si pe internet din Orange Web Shop. De asemenea, telefonul poate fi gasit si in 25 de magazine selectate ale partenerilor Euro GSM, Fonomat, Say si din reteaua magazinelor Apple Premium Reseller din Romania.

Incepand din 22 august, oferta comerciala completa poate fi consultata la adresa www.orange.ro/iphone.

Detalii despre noul iPhone 3G pe site-ul Apple.

PS: mai sus am facut copy-paste din comunicatul de presa. Victor Kapra anunta si doua anunturi facute tot astazi de Samsung si Vodafone.

De cand am aflat de lansarea noului iPhone 3G am hotarat sa il schimb pe cel actual. Nu am facut precomanda deoarece nu mi-a placut ca nu era comunicat pretul in formular.

Credeti ca o sa dureze mult isteria din magazine?

PS2: Va mai amintiti lansarile de noi magazine Altex cu promotiile Telefoane mobile la 1 leu (10.000 pe vremea aceea)?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.