Select Page

Gabriela Lungu, managing director al companiei de relatii publice Ogilvy Public Relations Worldwide, a decis sa paraseasca grupul Ogilvy incepand cu jumatatea lunii noiembrie pentru a se dedica unor noi oportunitati profesionale.

Pana la momentul plecarii efective, prevazuta pentru15 noiembrie, Gabriela Lungu va continua sa se implice in toate aspectele operationale ale companiei pentru a-si servi clientii si a-si sprijini echipa si top managementul. Ogilvy Group Romania va anunta in curand decizia in ce priveste conducerea Ogilvy PR.

Ogilvy Public Relations este in prezent numarul 3 in industria de PR din punct de vedere al cifrei de afaceri. Compania de relatii publice a adus in acelasi timp locul 1 in PR pentru grupul Ogilvy, conform studiului AdMarket Research 2006, criteriul fiind numarul clientilor care au lucrat cu compania anul trecut.

Ogilvy Public Relations a fost infiintata in 1999, iar Gabriela Lungu o coordoneaza din septembrie 2002.

Gabriela Lungu are peste 10 ani de experienta complexa in comunicare, lucrand in jurnalism, publicitate si relatii publice. A inceput colaborarea cu Ogilvy in urma cu aproape 10 ani, pe vremea cand era inca studenta. Primul post in cadrul agentiei a fost in publicitate – copywriter in departamentul de creatie al Ogilvy & Mather.

Lungu a fost printre primii angajati ai companiei de PR din grupul Ogilvy si a parcurs toate etapele profesionale, de la Account Manager la Managing Director, lucrand in slujba multor clienti importanti si luand parte la toate aspectele consultantei de PR.

Gabriela Lungu - relatii publice

„Plecarea mea nu trebuie sa surprinda pe nimeni si nici nu cred ca o face. Este o decizie fireasca dupa 10 ani petrecuti in practic aceeasi companie, in aceasta industrie in care oamenii nu prea stau intr-un loc mai mult de cativa ani… Ogilvy este si va ramane prima mea dragoste – un brand legendar, o scoala extraordinara. Pentru mine insa a venit vremea absolvirii…” declara Gabriela Lungu.

INTERVIU:

Dragos Tuta: Ce te-a facut sa pleci de la Ogilvy?

Gabriela Lungu: Convingerea ca a venit momentul unei noi etape in viata mea profesionala.

Dragos Tuta: Care este urmatorul job?

Gabriela Lungu: Voi lua fie calea antreprenoriatului, fie calea clientului…

Dragos Tuta: Ai plecat fara sa stii exact ce vrei sa faci ?

Gabriela Lungu: Da. Pentru ca stiu exact ceea ce nu mai vreau sa fac.

Dragos Tuta: Plecarea ta este o urmare fireasca a plecarii lui Razvan Capanescu?

Gabriela Lungu: Nu. Cele doua evenimente nu sunt in vreo relatie de cauzalitate. Eu si Razvan avem parcursuri profesionale distincte si, chiar daca in drumurile noastre ne-am ciocnit in doua randuri la Ogilvy, credem cu tarie in cariere independente si decizii independente pentru viata noastra profesionala.

Dragos Tuta: Vor sa plece si ceilalti colegi din echipa Ogilvy PR?

Gabriela Lungu: Decizia le apartine lor in intregime. Sunt oameni tineri, dar cu minti foarte mature, oameni care stiu sa isi ia deciziile atent si cantarind bine.

Dragos Tuta: Multa bafta Gabi. Imi pare sincer rau pentru Ogilvy PR, dar sunt sigur ca decizia ta va duce la o dinamizare si la o crestere a pietei de relatii publice din Romania.

Sa auzim de bine si clienti la fel de multumiti ca si pana acum.