Gabi Lungu (Ogilvy) – Marketing Lider1 min read

Mar 16, 2006 < 1 min

Gabi Lungu (Ogilvy) – Marketing Lider1 min read

Reading Time: < 1 minute

Gabriela Lungu are blog. Dupa o saptamana de tatonari am reusit sa o conving.

Iata prima ei declaratie de intentie:

Gabriela Lungu “In urma cu un an nici nu stiam ce este. Cam prin mai 2005 am aflat ca exista ceva numit “blog” si ca – wow! – se poate deja vorbi despre un adevarat fenomen al blogurilor in intreaga lume. Intre timp am citit despre el, am devenit fan al catorva (promit sa pun link-urile preferatelor soon) si am aflat si ca unii dintre prietenii mei au unul propriu.

Asa ca m-am decis sa-mi fac si eu blog. Moda sau nu, sper sa ma tina.”

http://www.marketinglider.ro/gabilungu

Cateva cuvinte despre Gabriela:

Gabriela Lungu asigura managementul subsidiarei din Bucuresti a Ogilvy Public Relations Worldwide din anul 2002, mai intai ca Executive Director si apoi ca Managing Director.

Desi conduce o companie de PR, experienta ei nu este doar in domeniul relatiilor publice. Gabriela este un specialist complet in comunicare, in cei 9 ani de cand profeseaza ea activand cu succes atat in publicitate (unde a fost Copywriter si Creative Director), cat si in relatii publice (unde a inceput ca si Corporate Communication Manager).

One Comment
  1. posibil
    am citit ca primul job al fetei asteia a fost jurnalist la ZIUA, la politica interna. numai ca nimeni de acolo nu-si aminteste de ea, iar pe net nu am gasit nici un articol scris de ea!! si-o fi schimbat numele, dupa ce a ajuns asa celebra la ogilvy?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.