Felicitari Trafic.ro pentru amploare1 min read

Jan 19, 2006 < 1 min
4 Comments
 1. Vivi
  E lansat de mai bine de sase luni, cat despre acel "cu succes" eu zic ca este foarte discutabil. :-)
 2. Dragos Tuta
  Am aflat ca sunt lansate de ceva vreme, inainte sa postez. Pe Trafic.ro stirea e probabil mai veche, fara Serbia si Muntenegru. http://www.trafic.ro/parteneriat.php Drept urmare m-am gandit ca nu sunt singurul care nu aflase si am postat. Important e sa sustinem proiectul, succesul lui il vedem dupa ceva timp :)
 3. Vivi
  Nu inteleg. De ce e important sa sustinem proiectul? Este proiectul unei firme private cu model de bussiness si tot tacamul. De ce am vrea sa il sustinem?
 4. Dragos Tuta
  Ehe, buna abordare. Eu il sustin pentru ca si el la randul lui a dus la cresterea pietei de online din .ro Acum nu zic ca tre sa pui si tu un post pe blog in care sa popularizezi serviciile trafic.ro si dezvoltarea proiectului. Se poate ca trafic.ro sa nu fi fost cea mai eficienta solutie de impulsionare a pietei, dar eu cred ca a ajutat mult la intelegerea unor concepte generale, de baza care au lipsit sau lipsesc inca in zona clientilor de online. PS: recunosc ca m-am simtit si putin dator ca urmare a post-ului cu "Google Analytics vs. Trafic.ro" care a fost inteles gresit sau, mai bine zis, scris ca sa fie inteles gresit

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.