Executie: Saddam Hussein a fost omorat prin spanzurare1 min read

Dec 30, 2006 2 min

Executie: Saddam Hussein a fost omorat prin spanzurare1 min read

Reading Time: 2 minutesSaddam Hussein executie spanzuratAstazi, 30 decembrie 2006, in Iraq la 06:00 AM ora locala (03 am GMT), a avut loc executia lui Saddam Hussein.Citeste mai multe detalii la:

Saddam Hussein executat” – MSNBC

Saddam Hussein executat in Iraq” – BBC News

Saddam Hussein Executat” – Sky News

Fata lui Saddam cere ca trupul sa fie ingropat la Yemen” – Reuters

Nu am fost preocupat de personajul Saddam pana in aceasta seara, dar 2 ore de cercetare imi arata cat de mari sunt asemanarile intre el si Ceausescu. Doi stalinisti convinsi care au avut o copilarie si o ascensiune politica asemanatoare, au fost judecati aproape la fel si s-au aparat cu aproape aceleasi argumente. Au murit violent in urma unor vicieri de proceduri juridice.

Daca vrei sa iti amintesti discursul lui Ceausesc in timpul pseudo procesului citiste articolul meu mai vechi: “Discurs public sau prima greseala a democratiei romanesti

viata si cariera lui Saddam HusseinAfla mai multe detalii despre viata si cariera lui Saddam Hussein din prezentarea multimedia realizata de MSNBC.

Sa ii fie tarana usoara! si sa tinem minte ca pedeapsa cu moartea nu este niciodata o solutie oricat de frica ne-ar fi de vinovat.

Viziteaza si Portalul Saddam.com si daca nu intelegi de ce atata graba cand data executiei era 28 ianuarie citeste: Cum putea Saddam sa scape de executieun articol de Andrei Badin.

11 Comments
 1. Marian
  Iata ca se repeta aceeasi greseala pe cre romanii au facuto in urma cu 17 ani .Acest Sadam a fost si va ramane in istorie ca un mare barbat de stat ,indiferent de comentariile care se toarna in urechea muritorului de rand.Sadam a fost un patriot si a inteles marile probleme pe care imperialisul american are sa le aduca in Asia. Daca exista o parte din populatia Iraq-ului care se bucura,atunci sa stiti ca aceasta este cea care se identifica cu prostii si cu oportunistii.
 2. Zufzuluf
  Două execuţii: SADDAM şi ANTONESCU AICI - http://zufzuluf.weblog.ro/2006-12-30/116088/Dou%C4%83-execu%C5%A3ii%3A-SADDAM-%C5%9Fi-ANTONESCU.html
 3. stefanM
  Imi place acest review plin de link-uri. In fine: bine ca am scapat si de "pacostea" de Saddam(cine stie ce mai deconspira si el daca era mai cooperant...). Cine urmeaza?
 4. Un fun PR
  Saddam Hussein a fost omorat "prin spanzurare" nu spanzuratoare" :) Mi-a fost greata ca sunt om si ca traiesc in secolul XXI... Un popor irakian la fel de inapoiat ca si poporul nostru (caci l-au impuscat pe Ceausescu in acelasi mod). De aceea daca te duci in vest travesezi puntea celor 100 de ani avans de civilizatie. Si noi o vom face - ca popor - dar peste 200 de ani. Prea tarziu pentru noi cei de-acum.
 5. diana
  Oripilant..si cel mai trist e ca aduce aminte de Romania.A fost vinovat dar in nici un caz nu merita sa moara asa si oricum nu atat de repede. Din partea mea tot respectul ca a stiut sa tina piept atunci cand a trebuit aratnad ca poate fi un adevarat conducator.Spanzurarea lui Saddam nu va aduce linistea tarii, dimpotriva Irakul va fi un teren pe care se vor face multe investitii...
 6. Madalina
  Nu aveau nici un drept sa-i ia viatza k doar nu ei i-au dat-o k sa poata avea dreptul sa i-o ia.....Asasinii !!!
 7. Dragos Dehelean - Relatii Publice si comunicare online » Blog Archive » Momente de glorie pe Google (II) si idei pentru oamenii de PR
  [...] Dragos a scris pe blog, sambata 30 decembrie, un post bine documentat despre executia lui Saddam Hussein. [...]
 8. oni
  sadam cu sein a fost spainzurat nu impuscat asa zuc titi prosti:)) alti zic ca a fos taiat capu alti zic ca la taiat in doua alti zic ca sia batut jog de el
 9. cosu
  oricate ar face un om ,nu merita pedeapsa cu moartea..........sa fie clar.........aia care au dat condamnarile astea sa le fie de kp si sa de D-zeu ca ficele lor sa dea de unu ca sadam sau ca ceausescu.......m m lor de sclavi kre au bagat pedeapsa cu moartea
 10. atterveteva
  Интересная тема, Спасибо!
 11. Dita
  Saddam si Ceausescu -doua destine de martiri si de viitori eroi ai neamului .Numele lor va fi scris cu litere de aur in cartea istoriei.Uciderea lor a fost pusa la cale si savarsita de doua state ce poarta nume de criminali : America si Germania-cei doi mari aliati din Cel de al Doilea Razboi Mondial.Biserica crestina si duhul ei este cea care porneste Occidentul impotriva Orientului,o jumatate a lumii impotriva celeilalte.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.