Episodul 2: Bogdan Naumovici si mielul1 min read

Apr 6, 2007 < 1 min
6 Comments
 1. Doru
  Absolut geniala prezentarea lui Bogdan Naumovici. De mare exceptie. Dupa reclama aia proasta am vazut multe parodii pe aceasta tema, dar aceasta este cea mai buna. Bravoooo!!!!
 2. Dany
  Ce cacat!!!!!!!!!!!!
 3. Cristina Barsan
  Din nefericire, reclama ce a suscitat controversa, ca si replica ei de aici socheaza, pentru mine cel putin, prin exploatarea cruda a animalelor. Mielul mort izbit pe trotuar (ca si puiul)imi provoaca mila si in acelasi timp furie impotriva animalelor carnivore si egocentriste care sunt oamenii. Cum s-o fi simtit domnul Naumovici tinand in mana, rotind si aruncand pe trotuar violent cadavrul unei vietati moarte, care va fi fost candva, cu vreo 2 zile inainte, o blanda rumegatoare, si care nu i-a facut nici un rau? Ca un macelar, poate?
 4. =)))
  ce constipati sunteti .... o vietate care traia si ea :))) ce sa spun parca voi nu ati mancat miel vreodata...si clipu e cu referire la reclama cu zboara puiule zboara in care un copil arunca un pui congelat la fel cum arunca su bogdan ...foarte tare omu . za best
 5. o flegma
  despre asta este vorba in aceasta compunere filmata cu celularul, despre o flegma care arunca un miel pe caldaram
 6. Lana lunga si aspra
  Draga Cristina, iti reamintesc faptul ca porti canini intrucat esti carnivora. De asemenea porti creier ca sa-l folosesti. Vietatea moarta se numeste les, adica a incetat sa vietuiasca iar acum e un morman de carne si oase care urmeaza sa se descompuna. Daca o bucata de carne iti poate trezi resentimente, ia-te de mana cu toate celelalte pizdutze ce gandesc ca tine si aruncati-va de pe bordura in gol. Iar daca nu sti cum s-a simtit Naumovici cu mielul in mana, iti spun eu... obosit.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.