Efecte neasteptate ale scrisului pe blog1 min read

Sep 10, 2007 < 1 min

Efecte neasteptate ale scrisului pe blog1 min read

Reading Time: < 1 minute

In wek-end-ul care abia a trecut am avut o intalnire emotionanta cu fostii profesori si colegi de la scoala generala (revedere de 10 ani).

Acesta este motivul pentru care am ratat participarea la Formul National de Dezbateri ARDOR (editia a XIII-a, Slanic Moldova) la care Selenis a fost sponsor principal.

In drumul spre Slanic Moldova, Dragos Dehelean a surprins totusi efectele pe care am reusit sa le produc in judetul Bacau, aproape de Targul Trotus.

Poti citi despre satul Tuta pe wikipedia.

Cu mai multe detalii si povesti de la evenimentul ARDOR ne delecteaza Dragos Dehelean care s-a intors plin de energie de la intalnirea cu tinerii debateri.

7 Comments
 1. Carina
  Ai sat si n-ai zis nimic? Sau e un proiect nou la care ai lucrat in ultima vreme de n-ai mai scris pe blog? :)
 2. catalina
  Chiar la Bacau, ha? ... :)
 3. Bloguri curate? | - Relatii Publice si comunicare online
  [...] o surpriza lui Dragos si am facut o fotografie acolo. La intoarcere, i-am dat fotografia, iar el a publicat-o pe blog (in definitiv oricine se prindea de gluma cu “Tuta”, pe blogul lui [...]
 4. Georgiana
  dragii mei eu locuiesc in satul Tuta si e foarte bine...aici sunt numai oameni gospodari si muncitori...este un sat realizat..in opinia mea, niste oameni destepti sau care dau dovada de acest lucru ar trebui sa stie ca aparentele inseala..numele satului nu conteaza.. daca voua vi se pare amuzant noua nu..ce, n-ati mai auzit de sate cu alte nume haioase? exista n-spe mii de exemple..multa sanatate...si toate cele bune de le locuitorii acestui sat..
 5. Georgiana
  si acea domnisoara care a facut poza s-ar putea sa se regaseasca ea...:))...adica numele satului i se potriveste..>:P
 6. Paul
  Georgiana foarte bine spus...este un sat cu oameni foarte gospodari si cu o situatie materiala foarte buna..asa ca daca cineva doreste sa ii fac un tur al satului cu cea mai mare placere este primit la mine acasa.nu cred ca este necesar sa judecati niste oameni doar dupa denumirea localitati ..iar aceea domnisoara din poza este din punctul meu de vedere o imbecila...iar fotograful..nu mai comentez:))
 7. Adina
  Bunicii mei au trait in acest sat,iar tot aici mi-am petrecut si eu o parte din copilaria mea! E un sat cu oameni normali,in toate facultatile lor mintale(bineinteles ca mai exista mici exceptii ca oriunde altundeva)... ca oricare alti oameni din alte localitati cu nume mai mult sau mai putin haioase! Iar cat despre tine,cea care apari in fotografie,n-am de gand sa te judec,sau sa ma revolt,mi se pare ceva firesc sa te amuzi de numele satului,si eu cand eram mai mica si ma intreba cineva unde am bunicii,ezitam sa spun numele acestui sat,dar acum am trecut peste :) insa cu mana pe inima iti zic ca mama mea a fost din acest sat,si nu era "tuta" deloc,te facea "praf" in orice domeniu. Deci ceea ce vreau eu sa explic aici,e ca nu conteaza unde ai crescut,daca esti de la sat sau urbe,conteaza educatia,bagaju tau lingvistic,sa sti si sa poti sa te faci respectat oriunde mergi si nu in ultimul rand ceea ce ai tu in cap!!!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.