Club networking – prima intalnire1 min read

Sep 28, 2006 < 1 min

Club networking – prima intalnire1 min read

Reading Time: < 1 minute

Scriu de la prima intalnire a clubului de networking initiat de Cristian Manafu.

Nu ne-am hotarat inca pentru un nume al clubului si nu am apucat sa facem prea mult networking astazi deoarece nu ne-a organizat nimeni.

Ne-am intalnit la Amsterdam Cafe, ora 19:00. Am gasit masa plina, aproximativ 20 de persoane.

Dupa o ora ne-am imputinat usor – usor. Cu toate acestea atmosfera s-a inveselit si am inceput sa ne cunoastem mai bine – a inceput networking-ul.

Am avut discutii mai mult sau mai putin “aprinse” si am ramas pana la aceasta ora cu: Mirona Iliescu, Carmen Holotescu, Elena Coman, Ionut Buzoianu, Catalin Tenita, Augustin Roman si Florin Grozea. Si, colegii mei: Ana Pobleanu si Dragos Dehelean.

UPDATE:

0. Aseara dupa ce am postat articolul Mirona a fost intr-o forma extraordinara si ne-a cucerit cu povestile ei pana la ora 01:30. Amintirile cu barbatii de la Roma au facut deliciul publicului …. signora … signorina …. ???? 🙂

1. Elena a incercat sa isi faca temele: sa scrie cel putin un subiect pe care sa dezbatem la urmatoarea intalnire.

In calitate parinte spiritual al task-ului imi permit sa ii rup foaia si o rog sa mai scrie odata. 🙂 Nu am inteles ce i-ar placea Elenei sa discutam la urmatoarea intalnire.

2. Bogdan (care pana ieri era doar Nihasa) a postat si cateva fotografii de la intalnire.

3. Tag Technorati: si fotografii de la Carmen.

12 Comments
 1. boyarul
  Ma bucur sincer pentru voi si imi pare rau ca nu sunt unul dintre locuitorii Bucurestiului.
 2. elena
  Dragos, modifici tu numele meu, te rog frumos, care nu este Toma este Coman... dupa cum zice si blogul. :D
 3. netoo, me too « elenalog
  [...] Foarte bună ideea lui Cristi Manafu. Nu o să scriu ce şi cum şi de la cine pe foarte larg de la întâlnire, mai multe veţi găsi la Nihasa şi, de la locul păcatului, la Dragoş Tuţă. (Nihasa a pus şi poze, gata, aura mea e compromisă.) [...]
 4. elena
  Dragos, eu imi aduc aminte doar de dezbaterea privind obiective vs lucruri bune vs asteptari. Pe-astea de bine de rau le-am scris. :-) Eu nu imi aduc aminte de vreo chestiune care sa priveasca problema "ce sa discutam data viitoare"... Am raspuns implicit: data viitoare sa discutam despre ce am putea face ca club sau daca e ok sa facem ceva sau doar sa ne vedem asa, de drag... E mai explicit asa? ;-) Nu e pedagogic sa-mi spui sa-mi rup foaia. E pedagogic sa-mi spui ca e bine ce am facut, dar ca ar fi si mai bine daca as mai pune si asta, si sa-mi explici ce si cum... Asa, daca ma pui sa rupi foaia, o sa ma descurajezi si nu o sa mai fac temele cu entuziasm. :-) Nu ne dorim asta, nu?! :-))
 5. Dragos Tuta
  Nu ai citit atenta textul meu. nu ma refeream la o dezbatere anterioara ci la una viitoare. Si in observatia de mai sus la fel ca si aseara spun ca eu ti-am dat tema sa identifici un obiectiv. tema, asteptare de la clubul de networking pe care sa o dezbatem data viitoare. Sper ca acum sunt suficient de clar si ca o sa iti faci temele asa cum trebuie :)
 6. elena
  Say pretty please :-)
 7. Dragos Tuta
  Si aseara te-am rugat, dar astazi ai spus singura ca esti sarguincioasa si iti faci mereu temele :)
 8. gorgeoux
  Reiese ca eu sunt cea neserioasa, mai ales prin contrast cu Elena. Imi place; la urmatoarea intalnire e clar ca am scapat de obiective si organizare -- voi face... entertainment :D
 9. Armata Ultra
  Din pacate noi suntem prea departe de Bucuresti sa ne intalnim cu voi :( Oradea va saluta respecte
 10. Florin Grozea
  //Dragos Tuta comenteaza si el.../// http://www.hiq.ro/blog/florin/?p=126
 11. Cine a scris despre Netoo #1 « netoo
  [...] Club networking - prima intalnire [...]
 12. Viorel Balanoiu
  Sal'tare oameni buni. Caut de ceva vreme pe web o initiativa de genul Club de Networking si in sfarsit am gasit-o. Prima intalnire vad ca a avut loc in Septembrie 2006. Stie cineva de ce s-a oprit aici sau unde este continuarea, pentru ca daca ii o continuare, as vrea sa particip. Multzam,

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.