Tuta vs Dehelean1 min read

Feb 24, 2006 < 1 min

Tuta vs Dehelean1 min read

Reading Time: < 1 minute

Dragos_vs._Dragos
Uite ca usor – usor devenim vedete.

Dragos vs. Dragos; Tuta vs. Dehelean; Dragos vs. femeia

De necrezut dar adevarat:

Eveline Fabritius – Manager Magnetique ( idieta.ro si stiletto.ro) m-a confruntat cu prietenul si colegul meu Dragos Dehelean intr-un interviu despre femei, iubire, relatii si comunicare.

Nu va speriati, nu am ajuns vedete. Banuiesc ca este doar o strategie inteligenta de fidelizare deoarece nu am reusit sa ajung la articol din homepage-ul site-ului: www.stiletto.ro .

Sau poate am primit materialul spre aprobare – LOL. 🙂

Una peste alta, multumesc Eveline. a fost un exercitiu interesant.

UPDATE: Am aflat de la Eveline ca nu poti ajunge la articol din paginile site-ului deoarece articolul va aparea intr-o editie a newsletter-ului stiletto de saptamana viitoare.

9 Comments
 1. radu ionescu
  Guys, sa nu apareti si in Cosmo acum!
 2. dragos.tuta
  Doamne fereste. Am scris si in post - cred ca e doar o tactica de fidelizare. In toate cartile despre vanzari, la inceput este prezentat unul dintre cele mai simple modele de persuasiune: Fa un cadou si il vei face pe cel care il primeste sa se simta indatorat. Cred ca Eveline a reusit sa faca acest lucru foarte bine, desi nu cred ca a avut un scop atat de mercantil pecat se poate intelege.
 3. Eve
  Ma suparati amandoi!!! Si eu, care chiar eram interesata de modul in care priviti femeile... Acum imi e clar: ceea ce nu ati scris nici unul, dar ati dezvaluit acum este ca femeile sunt ascunse, interesate, mercantile...
 4. dragos.tuta
  Cine se scuza se acuza! spune proverbul. Nu, nu cred ceea ce ai spus tu despre femei.
 5. doru
  mishto ideea. Felicitari eve. Cred ca o sa-mi fac un blog dedicat femeilor. Iar din "disputa" DD vs. DT, cred DD trebuie apreciat pentru profunzime, iar DT pt. poante.
 6. dragos.tuta
  Merci Doru. Chiar daca am fost pe cat se poate de serios.
 7. Dragos Dehelean
  Ba pardon! Eu nu ma asociez in nici un fel ideii ca femeile sunt "ascunse, interesate, mercantile". Doamne fereste! Insa Radu m-a atins. Fantezia mea cea mai mare este sa apar in Cosmo! M-am nascut pentru asta! Interviul Evelinei a fost doar inceputul. Watch me!
 8. Alin Mechenici
  Abia astept sa citesc articolul, deci o sa fiu cu ochii pe newsletter. :) Fotografia din imagine o sa apara in articol, nu? :D
 9. cnk
  ma asteptam la mia mult, sau mai bine zis mult mai mult... oare sunt cinik.. sau nu exista ecou ?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.