100 de angajati Cosmote si Germanos au plantat aproape 5000 de copaci1 min read

Nov 20, 2009 2 min

100 de angajati Cosmote si Germanos au plantat aproape 5000 de copaci1 min read

Reading Time: 2 minutes
Copil la plantare Cosmote
Copil la plantare Cosmote

Sambata 14 noiembrie 2009, peste 100 voluntari angajati ai Cosmote Romania si Germanos Telecom Romania au plantat aproape 5000 de copaci.

Plantarea a avut loc in Padurea Caciulati, o padure matura situata in apropierea Bucurestiului, unde o actiune de reintinerire era necesara. Au fost plantati aproximativ 5.000 de puieti de stejar si frasin pe o suprafata de peste 1 hectar.

Cativa dintre voluntarii din cele doua companii si-au implicat si familiile in aceasta actiune, astfel incat varsta celor mai tineri participanti a fost de aproape 4 ani.  🙂

Plantarile de sambata au avut loc sub supravegherea membrilor Asociatiei MaiMultVerde.

Daca vrei sa contribui si tu la o Romanie mai verde te invit sa participi la Cursul de Plantagistica organizat de MaiMultVerde. Pe TaraluiAndrei.ro te poti inscrie ca voluntar la una din actiunele de plantare din 26, 27 sau 29 noiembrie.

Cosmote desfasoara o serie de initiative de protectie a mediului. Pe langa cele care vizeaza actiuni de impadurire – reimpadurire, compania a implementat programul Green Office, prin care se urmareste educarea angajatilor sa recicleze si sa reutilizeze consumabilele folosite in birou. In primul an de la lansarea programului, angajatii Cosmote au reciclat peste 3 tone de hartie, care este echivalentul salvarii de la taiere a 50 de copaci adulti. De asemenea, angajatii COSMOTE au reciclat 550 kg de plastic si au redus consumurile de apa si energie cu 10%.

Afla mai multe despre cum poti sa reduci risipa la birou din Jurnalul Tarii lui Andrei.

Iata cateva imagini de la actiunea de plantare organizata de Cosmote:

Te asteptam la cursul de plantagistica – poti veni la actiunile din 26, 27 sau 29 noiembrie.

One Comment
  1. Dragos Tuta
    Copil de 4 ani - voluntar la plantare Cosmote :) http://bit.ly/a0YIy

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.