Training

Voluntariat1 min read

Nov 19, 2007 < 1 min

Voluntariat1 min read

Reading Time: < 1 minuteSocietatea Ornitologica Romana

Astazi mi-am amintit ca in perioada 1994 – 1997 am fost membru si am voluntariat in cadrul Societatii Ornitologice Romane.

M-am reinscris ca voluntar si sper sa fiu contactat. Oricum mi-am notat in agenda sa platesc cotizatia pentru a redeveni membru.

Tu voluntariezi?

Unde? Cum? De ce?

Vrei sa voluntariezi dar nu stii ce cauza sa alegi?

Citeste 30 de sfaturi pentru a salva planeta. Sigur vei gasi ceva in care sa crezi.

Wiki: Volunteer, Motivation, Bird Life International.

8 Comments
 1. Victor I.
  As vrea sa ma implic si eu in protejarea mediului. Tot de la voi am aflat de actiunea asta, dar nu stiu daca primesc voluntari. Ma poti ajuta te rog?
 2. Dragos Tuta
  Victor, stiu ca prietenii de la Tuborg implica voluntari in actiunile Umbrela Verde. Promit sa ii dau un e-mail Alinei Bratu (coordonatoarea campaniei) pentru a obtine informatiile necesare. Aboneaza-te la comentarii si vei primi raspunsul :)
 3. Dan Rades
  Foarte tare Dragos, citind postul asta mi-am adus aminte de revista xeroxata care venea odata pe luna de la Cluj, de ce mandru eram de legitimatia SOR si de cuiburile artificiale (cusca parca suna nustiucum in contextul asta) manufacuturate cu multa (ne)pricepere acasa. Si montate pe langa muzeu. Nene, ma bag si eu cu matale, ca de injurat tot injur neimplicarea civica si voluntara a romanilor, dar de facut ceva concret n-am prea facut. Sa vedem cati dintre fosti colegi mai cupleaza. P.S.: Fara legatura cu acest post, pentru antrenament, stampilati cu mausul imaginea in coloana drapta, si apoi pe 25 noiembire, stampilati UN NU hotarat pe buletinul de vot.
 4. Alina Bratu
  Buna Victor, ma bucur sa aflu ca exista persoane care doresc sa se implice in actiuni de voluntariat! Prin programul Umbrela Verde - Mereu Aproape realizam lunar actiuni in domeniul protectiei mediului si ne dorim sa fim cat mai multi, sperand ca astfel vom reusi sa sensibilizam "publicul". Daca doresti sa fii alaturi de noi te rog sa imi trimiti un mail la adresa alina_bratu@tuborg.ro cu datele tale de contact pentru a te putea anunta de urmatoarele actiuni, sau te poti inscrie pe www.umbrelaverde.ro la sectiunea Comunitatea Umbrela Verde. Te asteptam!
 5. Victor Ionescu
  Alina, Dragos, Va multumesc mult pentru raspuns. Nu am gasit sectiunea pe site, dar am trimis e-mail si sper ca totul sa fie ok. Cand are loc urmatoarea actiune?
 6. Alina Bratu
  Urmatoarea actiune Umbrela Verde va fi (sper!) saptamana viitoare. Spun sper pentru ca inca asteptam niste aprobari. Te tin la curent!
 7. Dragos Apostu
  Salut Dragos, Eu voluntariez la Teamwork! Ma implic in activitati precum Amfiteatrul Deschis, Gradina Botanica, Scoala TW. Mai multe despre noi pe www.teamwork.org.ro
 8. andreescu
  uite acum catva timp, vedeam pe la garantat 100% ..un reportaj cu voluntariatu' ..nus pe unde .parca timis..nus exact..dar era un nene(roman) ok, care venit din germania acum catva timp, s-a pus sa reimpadureasca locuri defrisate , cu voluntarii ..in fine m-ar interesa si pe mine ceva voluntariat ..mai ale spre chestia cu plantat copaci, protectia mediului...id zune_xplore, pana imi pun la punct engleza, nus daca mai intru pe site-u asta...unde gasesc mai multe informatii? multam fain

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.