Training

Vesti bune pentru natura de la Orange1 min read

Aug 25, 2008 < 1 min

Vesti bune pentru natura de la Orange1 min read

Reading Time: < 1 minute

EcologieDorind sa ma informez despre noul iPhone, am descoperit pe site-ul Orange o initiativa a companiei despre care nu stiu ca ei sa fi comunicat pana acum.

Orange isi incurajeaza abonatii sa renunte la facturile tiparite, pentru a contribui astfel la reducerea numarului de copaci taiati. In schimb, ei isi pot consulta detaliile facturii online, prin intermediul unui cont Web Care.

Conform site-ului, in 2007, au fost tiparite 32 de milioane de pagini pentru facturi fiscale Orange, situatii financiare si detalii de convorbiri. Acestea insumeaza 164 de tone de hartie, echivalentul a 3280 de copaci taiati.

Initiativa Orange este un exemplu de practica de business responsabila, prin care compania arata in primul rand ca isi masoara impactul asupra mediului si ca face ceva pentru a-l diminua. In plus, ceea ce mi se pare foarte important, Orange ofera abonatilor o optiune: aceea de a-si reduce propriul impact asupra naturii.

Ce parere aveti, ati fi dispusi sa renuntati la factura tiparita in schimbul unui cont online? Mai stiti un alt operator de telefonie mobila de la noi care sa isi incurajeze clientii sa renunte la tiparituri?

Daca te intereseaza subiectul citeste si:

Practici de afaceri responsabile social (ResponsabilitateSociala.ro)

– Sfaturi pentru a proteja natura (UmbrelaVerde.ro)

One Comment
  1. 3280 de copaci sunt tăiaţi pentru facturile Orange | Alexandru Petraş
    [...] trebuit să aflu din presă, care a aflat de la Dragos Tuta … care a aflat el singur  de pe Orange.ro de campania: “Veşti bune pentru [...]

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.