Training

THE PRACTICE cauta pasionati de relatii publice1 min read

Feb 7, 2008 < 1 min

THE PRACTICE cauta pasionati de relatii publice1 min read

Reading Time: < 1 minute

Se cauta tanar(a) dinamic(a), extrovertit(a), cu spirit de echipa si simt al umorului, cu o pasiune reala pentru domeniul relatiilor publice. Se ofera un stagiu de practica in cadrul unei agentii de top, ocazie cu care iti poti dovedi pasiunea.

CV-ul insotit de o scurta descriere este asteptat pe email la adresa: alex@thepractice.ro

Deadline: 11 februarie 2008

Logo The Practice
THE PRACTICE este o companie de consultanta in relatii publice axata puternic pe strategie si creativitate, dedicata construirii si protejarii celor mai de succes branduri din Romania, fie ele locale sau internationale. Lansata ca o initiativa antreprenoriala a Gabrielei Lungu (fost Managing Director Ogilvy PR), a Ioanei ai a lui Stefan Iordache (CEO si COO Leo Burnett), compania a pornit la drum in noiembrie 2006 cu o echipa de 4 consultanti, un singur client in portofoliu si un parteneriat cu grupul de comunicare Leo Burnett.

The Practice s-a dovedit a fi una dintre cele mai dinamice companii care activeaza in domeniul comunicarii din Romania. Bilantul la finalul anului 2007 arata astfel: colaborare cu 17 clienti, o echipa de 10 consultanti in relatii publice, o cifra de afaceri de aproximativ 700,000 euro si 3 campanii premiate la PR Award (cel mai mare numar de premii obtinute de o agentie de PR in cadrul competitiei din 2007).

3 Comments
  1. zoso
    suna interesant. si parca sunt numai femei...
  2. Dragos Tuta
    La The Practice lucreaza Alex Filip (http://alexfilip.wordpress.com/) si Valeriu Ispir.
  3. Luminita
    M-ar interesa si pe mine un astfel de program de internship, dar din pacate am aflat prea tarziu despre initiativa dumneavoastra. Cum as putea sa beneficiez insa pe viitor de acest program? Astept cu interes raspunsul dvs.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.