Training

Taci si asculta!1 min read

Jun 29, 2010 < 1 min

Taci si asculta!1 min read

Reading Time: < 1 minute
Taci si asculta!
Taci si asculta!

Cea mai frecventa greseala pe care o fac (si o pot recunoaste) e sa nu ascult.

In loc sa fiu atent la ce mi se spune, nu conteaza daca mi se comunica ceva corect sau incorect, bun sau rau, frumos sau urat; cateodata pur si simplu aud, dar nu inregistrez.

A durat mult sa realizez si sa accept asta si da.. stiu ca am pierdut multe pana acum din cauza neatentiei, dar sunt sigur ca voi castiga multe de acum inainte.

Am scris acest articol pentru responsabilii de CSR din companii.

Ma uit in jur la cei care se ocupa de CSR, la proiectele pe care le fac sau sustin si …. cred ca au uitat de ce sunt acolo unde sunt.

Principalul rol al unui responsabil de CSR este sa cunoasca asteptarile fiecarei categorii de stakeholderi si sa urmareasca (coordoneze) initiative care sa satisfaca cat mai multe din aceste asteptari.

Tu iti asculti stakeholderii?

2 Comments
  1. Dragos Tuta
    Te ocupi de CSR? Daca da, taci si asculta! http://bit.ly/98eBLM
  2. vlad
    Bună Ziua! Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai. Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag. Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova. Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi. Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare. Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea, să ne acorzi un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri. Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhisper_com sau un email radiowhisper_com@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.