Select Page

Feedback implicare socialaAnul acesta a adus o crestere semnificativa a numarului de initiative CSR din partea companiilor. Au fost valoroase aceste initiative sau dimportriva a fost doar o inflatie? Stii companii care au facut o diferenta prin implicarea sociala in 2007?

Te invit sa ajutam companiile in procesul de planificare a activitatilor de CSR pentru anul viitor. Mai exact, sa scrii si tu pe blog: pe cine si pentru ce ai apreciat, ce te-a deranjat si de ce, ce ti-ar placea sa vezi din partea companiilor in 2008.

Am numit aceasta initiativa “Bilant al unui an de CSR”. Daca vrei sa te implici, raspunde la trei intrebari simple, pe care le poti gasi in pagina:

Bilant 2007: Blogerii despre Responsabilitatea Sociala a companiilor din Romani.

Pe masura ce vor aparea raspunsuri le vom publica pe aceasta pagina. Asteptam raspunsuri pana pe 17 ianuarie 2008.

Invitatia e deschisa tuturor bloggerilor. Nu am vrut neaparat sa transformam acest bilant intr-o “leapsa”. Insa daca cei care raspund vor sa afle si raspunsurile altor bloggeri, ii incurajez sa le faca invitatia.

Eu am inceput deja. I-am invitat sa dea feed-back pe:

Cristi Manafu, Diana Tusa, Sorin Tudor, Mihai Seceleanu, Razvan Matasel, Razvan Crisan, Mihnea Miculescu, Alexandru “Subiectiv” Mihaileanu, Alin Zainescu si Iulian Toma.

Inca un detaliu. Pentru a putea gasi mai usor raspunsurile va rog sa folositi tag-ul technorati “bilant_csr_2007”. Sau in caz ca vedeti ca raspunsul vostru nu apare pe pagina de bilant, sa ne sesizati la adresa marius.balaci@selenis.ro.