Training

Cateva amintiri din copilarie1 min read

Aug 27, 2006 < 1 min

Cateva amintiri din copilarie1 min read

Reading Time: < 1 minute

Sub titlul: “Nu am facut politie politica!” va prezint in sectiunea “Despre mine” un filmulet realizat in week-end.

Inainte de a accesa filmul te rog sa pornesti (dupa caz) volumul / castile / boxele. Sunt mandru de melodia aleasa si de sincronizarea sunetului cu imaginile.

Dragos Tuta - discurs public

Click aici pentru a vedea filmul.

Atentie, fundalul sonor se va opri odata cu intrarea in alta pagina.

Vizionare placuta! 🙂

Update: acest film acopera o lipsa de continut din sectiunea “Despre mine”, fosta “Despre Blog”.

Citeste articolul lui Dragos Dehelean daca vrei sa afli mai multe despre nevoile de continut si regulile de uzabilitate pe care sa le aplici pe blogul tau.

4 Comments
 1. ovidiu
  excelent filmuletul, Dragos! m-a amuzat tare mult... :) si m-a facut sa realizez ceva ce trecusem cu vederea pana acum: sunt fericit ca nu a trebuit, la vremea mea, sa port sortulet de soim al patriei!!! pe atunci inca nu exista organizatia respectiva :))
 2. DragosTuta
  Ehe, se vede ca nu te-a prins perioada. Sortuletul nu e de soim al patriei, SOIMUL purta cravata, camasa portocalie si salopeta - cum sunt eu in fotografia de mai sus. Nu imi amintesc nici eu foarte multe, dar banuiesc ca "sortuletul" era un "incentive" care stimula dorinta de a deveni soim al patriei. In ziua in care erai proclamat soim - aruncai sortuletul la cos si strigai LIBERTATEEE! :)
 3. ovidiu
  wow...!!!! deplang frustrarile traite de cei care doreau sa devina SOIMI si nu erau selectati... eu cunosc sentimentul de atunci cand au fost facuti pionieri primii copii din clasa mea, iar eu nu am fost printre ei... e frustrant, ratarea te urmareste toate viata!
 4. Dragos Dehelean - Puterea Comunicarii » Blog Archive » Reguli de uzabilitate pentru un blog
  [...] Si exista o multime de moduri haioase de a vorbi despre tine. Daca vreti sa radeti cu lacrimi, vedeti prezentarea pe care tocmai si-a facut-o colegul meu Dragos Tuta pe blog. [...]

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.