Select Page

Nu sunt pasionat de politica, dar uneori nu pot sa o ignor.

Ma abtin sa comentez strategia de comunicare de criza aleasa de Mona Musca pentru ca nu am destule informatii.

Va recomand insa sa cititi un articol extraordinar publicat astazi de Cristian Banu, un excelent jurnalist politic – online:

Cristian Banu - jurnalist politic onlineCeea ce s-a intamplat anul acesta in spatiul public romanesc ofera conducatorilor o lectie extrem de importanta: poti fugi, dar nu te poti ascunde. Trecutul te ajunge mai devreme sau mai tarziu, fie ca este vorba de turnarea studentilor straini, fie ca este vorba de matusi imbogatite peste noapte. Am ferma convingere ca, de-acum incolo, conducatorii se vor gandi de doua ori inainte de a mai face un aranjament, o manarie…

>> citeste tot articolul

Pentru a intelege mai bine cat de mare este criza va reamintesc editorialul scris acum mai bine de un an in Jurnalul National de Gabriela Vranceanu Firea:

Un regat pentru o musca – 29 Iulie 2005, Jurnalul National

Comunicare criza gabriela vranceanu fireaMona Musca nu are chelie. Mona Musca poate trai si-ntr-o suburbie. Mona Musca e sugubeata, dar nu rade “Ha! Ha!”, ca o oaie creata. Mona Musca nu e bolnava. Mona Musca rezista. E optimista. Mona Musca nu-i sasaita. Si e si vorbita.

>> citeste tot editorialul

mai multe editoriale scrise de: Gabriela Vranceanu Firea

Din pacate site-ul monamusca.ro nu functioneaza. Ar fi meritat un studiu de caz in aceasta comunicare de criza.

Mona Musca comunicare de criza

Pana la o prezenta online in adevaratul sens al cuvantului, va recomand sa cititi opiniile politice ale Monei Musca scrise pentru acelasi Jurnal National.

Citez dintre ele un crez exprimat de doamna Mona Musca in 05 Octombrie 2005:

Pentru mine, stabilirea unei relatii directe intre alegator si ales este prioritara in acest mandat. Sunt convinsa ca, la fel ca de atatea ori in ultimii anii, principalele organizatii ale societatii civile vor fi si de aceasta data alaturi de mine si vor initia campanii de sensibilizare a publicului in aceasta directie.

 

Astept cu maxim interes reactia societatii civile privind situatia de criza in care se afla Mona Musca. Cine o va sustine acum?